Hostinger webtárhely – áttekintés 2021

A Hostinger webes tárhelye egyre népszerűbb a világ minden tájáról. Ez az egyik leggyorsabban növekvő web hosting cég. A Hostgator és a Godaddy erős versenytársává vált. Miért olyan népszerű a Hostinger, és tényleg érdemes kipróbálni? Merüljünk bele, és soroljuk fel az előnyöket és hátrányokat.
Személyes kedvencünk a Hostinger kínálatából Prémium webtárhely, DNS és SSL – 2,49 USD/hó áron

Hogy kezdődött az egész

A Hostinger web hosting cégként indult, de most a szolgáltatások széles skáláját kínálja a kis- és középvállalkozások számára. A virtuális magánszerverekről a domainnevekre vagy az SSL-tanúsítványokra a Hostinger egyablakos megoldás minden webtárhely-igényére.
Most a Hostinger egy világszínvonalú webkiszolgáló cég, amely megosztott webtárhely-csomagokat, felhőalapú VPS-kiszolgálókat, domain-regisztrációkat, SSL-tanúsítványokat és még sok mást kínál. A Hostinger ideális helyszín sikeres vállalkozások, blogok és e-boltok ezrei számára világszerte!
A Hostinger tárhelyterveket kínál, amelyek megfelelnek a webhely minden követelményének. Akár megosztott, viszonteladói, VPS vagy felhőalapú tárhelyre van szüksége, kínálatunk páratlan. A csomagok sok extrával rendelkeznek, beleértve a WordPress tárhelyet, a .COM, a .net vagy a .CO.UK INGYENES domainnevét a tárhelycsomaggal, valamint az ingyenes márkás e -mail fiókokat, beleértve a 10 GB -os e -mail tárhelyet a saját POP3 postaládájában, egy londoni felügyelt adatközpontban, UK!


Európából Amerikába és Ázsiába terjedt

A Hostinger Európa vezető felhőtárhely -szolgáltatója. Szakértői csapat vagyunk, akik szenvedélyesen dolgoznak új technológiák kifejlesztésén, hogy megkönnyítsék az online jelenlétüket kiépítő emberek életét. Nincs trükk, nincs trükkös forgatókönyv – csak a legújabb technológia, barátságos támogatás és ingyenes extrák.


Ami megkönnyíti a használatát

A Hostinger a tárhelylehetőségek széles skáláját kínálja, beleértve az iparág vezető webtárhely-csomagjait, felhőalapú kiszolgálóit és egyedülálló dedikált szervereket. Minden terv egyedi hozzáadott értékű szolgáltatási funkciók, weboldal sablonok és tárhelyszolgáltatások kombinációját tartalmazza. Ügyfélszolgálati csapatunk 24 órás élő csevegést, e -mail és jegyrendszer támogatást kínál. Az Ön nyelvén beszélünk!


Hol vannak a Hosting központjai?

A Hostinger az egyik leggyorsabban növekvő hosting cég. Ez egy európai tárhelyszolgáltató, amely számos országból kínálja szolgáltatásait: Litvániából, Szingapúrból és Brazíliából. Ennek eredményeképpen alacsony késleltetés érhető el a világ szinte minden helyén. A Hostingernek egyértelmű előnyei vannak a többi tárhelyszolgáltatóval szemben: fejlett infrastruktúra, fejlett számlázási rendszer, gyors kiszolgáló beállítási idő és nagyon jó szolgáltatás.


Mi kell ahhoz, hogy a weboldal élő legyen?

A Hostinger segít Önnek saját webtér felépítésében az iparág legkedvezőbb költségeivel. Felhőalapú kiszolgálók webhelyeihez (WordPress, Joomla vagy más szkripttel működő webhelyek) havi 3,00 USD körül. Vásárolja meg bármelyik tárhely csomagunkat, és kap egy ingyenes domain nevet 14,95 USD/év értékben. A legjobb az, hogy úgy érezzük, hogy ezek az árak a jövőben még jobbak lesznek! 2011 óta dolgozunk a Hostinger -en, és azóta cégünk gyorsan növekszik, lépést tartva szolgáltatásaink igényeivel.


A Hostinger rendelkezik cPanellel?

A Hostinger egyedi, hPanel nevű egyedi vezérlőpultja. Úgy tervezték, hogy segítsen a gazdaszámla egyszerű kezelésében. Telepíthet bármilyen parancsfájlt, regisztrálhat új tartományokat, kezelheti a felhasználókat, megtekintheti a forgalmi statisztikákat, automatikusan telepítheti a WordPress-t és még sok mást közvetlenül a kezelőpanelről.


Mennyi a Hostinger állásidője?

A hátteret kiváló teljesítmény és megbízhatóság érdekében tervezték. A fejlett felhőinfrastruktúra garantálja a nagy sebességet, 99,99% -os rendelkezésre állást, az operációs rendszer szintű tűzfalakat, a DDoS támadások megelőzését. Mérnökeink mindig az Ön adatbiztonságára, a kiszolgálók felügyeletére és az operációs rendszer keményítésére gondolnak. Nem használunk harmadik féltől származó tárhelyszolgáltatókat – minden szolgáltatásunkat a Hostinger biztosítja.


Hostinger profik:

A támogató csapat többet segít, mint más népszerű hosting cégek. Még segít a webhely javításában is, amely nem tárhelyszolgáltatási probléma.
Az árak nagyon alacsonyak. Különösen a VPS ár – ez az egyik legolcsóbb az iparágban, még akkor is, ha a szolgáltatás nagyon kényelmes.
A Hostinger egyedi kezelőpanelje ezt a prémium kategóriás termékérzetet nyújtja. Modernebb megjelenésű, mint a jól ismert cPanel. Félreértés ne essék, nem csak a megjelenésnek megfelelő – sokkal könnyebben használható, és néhány extra jó funkcióval is rendelkezik, mint például a beépített WordPress kezelőpanel, további funkciókkal, mint például a beépített biztonsági és sebességbővítmények és könnyen kezelhető még a kezdők számára is.
Hostinger hátrányai:

Az élő támogatási válaszsebesség percekről órákra csökkent az elmúlt évben.


Következtetés

Mivel nem szeretek egy órát várni a támogatásra, ha sürgős a technikai ügy, van egy változás, hogy néhány dollárért megvásárolhat elsőbbségi támogatási lehetőséget. Tekintettel az alacsony tárhelyárakra és az ingyenes domainre, a végső üzlet még mindig nagyon kényelmes más szolgáltatókhoz képest. A Hostinger támogatása rendkívül barátságos és többet segít, így valóban érdemes vásárolni, ha olyan működő webhelyet szeretne, amelyet könnyű kezelni és minél hamarabb élni.


Nézd meg itt:

Leave a Comment