Hogyan hatnak ránk a holdfázisok?

A holdciklus az asztrológiai előrejelzések egyik legfontosabb alapja. Mint tudod, a Hold kering a Föld körül, így megváltoztatva a Hold fázisait. A Hold 27,32 nap alatt tesz meg egy pályát a Föld körül, de eredeti állapotában 29, 50 nap múlva tér vissza. Ebben a ciklusban minden nap más és egyedi asztrológiai szempontból, mert a nap és a hold energetikai kölcsönhatásából alakul ki.

Minden nap változik a Hold és a Nap aránya. Nem marad ugyanaz egyetlen napra sem, ami jelentősen befolyásolja az ember egészségi állapotát, jólétét és sok más dolgot. A Nap felelős a fizikai állapotért, de a Hold az érzelmi állapotért. Bár minden nap vannak eltérések, a hatásokat általában holdfázisokra osztják.

NÖVEKEDŐ HÓNAP

A növekedési hónap során a szervezet nagyon könnyen felszív mindent. Ez vonatkozik mind a fizikai, mind a mentális testre. A fizikai test számára ez azt jelenti, hogy ez idő alatt a szervezet felszívja a szervezet számára szükséges különféle anyagokat, például vitaminokat és ásványi anyagokat. Ez jó alkalom különféle kozmetikai eljárásokra és az egészség javítására is. Ha étrendet követ, akkor ebben az időszakban tanácsos különleges erőfeszítéseket tenni. Ha jólétről beszélünk, akkor a növekvő hónapok általában jók. Beáramló energia és életöröm van, de természetesen nagyban befolyásolja a bolygók és az állatöv állapota is.

TELJES HÓNAP

Mint tudják, a telihold idején hajlamosak különféle csodák történni. A telihold sokféleképpen érintheti az embereket. Gyakran vannak hangulatváltozások és instabil psziché. Éles érzelmek, veszekedések, enyhe ingerlékenység és sok más kifejezetten negatív vonás van a teliholdban, ezért jobb békésen élni, és ebben az időben nem kell kihívást jelenteni önmagának és másoknak. Ez különösen igaz a nőkre. A telihold gyakran káros hatással van a fizikai egészségre is. Ez idő alatt sok embert elnyom az éhség, és különböző emésztési és anyagcsere -problémák jellemzőek.

FÉLHOLD

A csökkenő hónapban a növekvővel ellentétben a test megtisztul. Ez a remek alkalom a méregtelenítésre, a diétákra és a test tisztítására. Ezenkívül könnyebb lesz megszabadulni a különböző káros szokásoktól. A bőrt is megtisztítják minden feleslegestől, így az emberek hajlamosak bőrproblémákkal szembesülni ez idő alatt. A csökkenő hónap során az érzelmi állapot általában stabil. Ideális idő a pihenésre, a meditációra és a felszabadulásra, mivel könnyebb eloszlatni a negatív gondolatokat.

ÚJ HÓNAP

Az új hónapban folytatódik a test tisztítása. Minden káros anyag és a rossz gondolatok is kiürülnek a szervezetből. Az új hónapban a csökkenő hónapban megkezdett munkát folytatni kell. Ez is jó alkalom új kezdetként. Az érzelmi állapot ebben az időben általában jó, de kivételekkel. Például egy újhold nagyon erősen befolyásolhatja a férfiakat. Idegesek és agresszívak is lehetnek. Gyakran az új hónapban a férfiak még különböző szívproblémákkal is szembesülnek, ezért legyen nagyon óvatos.

Leave a Comment