KÖZELEZIK A GUMIAVÁLTOZÁSI SZEZON; HOGYAN KELL ELKÉSZÜLNI?

Nem tudjuk elképzelni az autót gumiabroncsok nélkül, mert még a cipő nélküli emberek sem mozdulnak. Az autógumi elhasználódásának mértéke és általános műszaki állapota minden bizonnyal az egyik meghatározó mutatója annak, hogy mennyire biztonságos az autó az úton és a közúti forgalomban. Függetlenül attól, hogy milyen típusú gumiabroncsot használ, autójának biztonságban kell lennie. Lehetőség lesz különböző árkategóriájú autógumik vásárlására. Az autógumi vásárlása előtt mindig azt javasoljuk, hogy beszéljen autógumi szerviz szakemberrel, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a választása helyes.

A téli gumik a szezonon kívül is tárolhatók. Az autógumi -szolgáltatások mindig minden típusú szolgáltatást nyújtanak az autógumi állapotának ellenőrzésével kapcsolatban. Ha az autót rossz minőségű úton vezetik, akkor rendkívül nagy az esélye annak, hogy károsítják az autó hajtásait. Nagyon nagy a valószínűsége annak, hogy a lett utakon vezetés közben sérülhetnek a tárcsák, ezért nagyon fontos a karbantartásuk. A gumiabroncs -szolgáltatások gumiabroncs cserét és autógumi -kiegyensúlyozást is biztosítanak.

HOL TÁROLJÁK A TÖBBGUMIKAT?

A téli autógumi szezon hazánkban október 1 -jén kezdődik és március 1 -én ér véget. Természetesen ez az időszak hosszú lehet, mert minden az időjárástól függ. A téli szezon kezdete előtt ellenőrizni kell az évszakos gumiabroncsok futófelületi állapotát, hogy elkerüljék a kellemetlen helyzeteket és félreértéseket. A használt vagy keveset használt téli gumiabroncsok vásárlása kétségtelenül gazdaságos, hiszen lehetőség nyílik a közel negyven százalékos megtakarításra, ami elég nagy pénz. Gyakran előfordul, hogy ez a különbség a nyári vagy az évszakos abroncsok esetében is fennáll. A gumiabroncsok vásárlása előtt feltétlenül javasoljuk, hogy konzultáljon a szervizszemélyzettel az adott autóra legmegfelelőbb megoldásokról.

GUMIASZOLGÁLTATÁSI SZOLGÁLTATÁSOK BÁRMILYEN ÉRDEKELT Félnek

A gumiabroncs -szolgáltatás, amely minden vásárló számára kötelező ajánlatokat kínál, mindig aranyat ér. Ha szükség van a szezonon kívüli autógumik tárolására, mert a ház vagy a garázs nem alkalmas erre, kérjük, menjen a gumiabroncs-garázsba, valamint vegye igénybe az autógumi-tároló szolgáltatást. Lettország szerte az autógumi -szervizekben lehetőség van a jelenlegi vagy a következő munkaidényben történő ellenőrzésre, javításra, cserére és bármilyen más módon történő elhozatalra. Az autógumi szerviz emellett méri a futófelület vastagságát, megjavítja a tárcsákat, és szükség esetén kiegyensúlyozza az autógumikat, hogy a vezetés biztonságos és kellemes legyen mind a vezető, mind az utasok, valamint a többi közlekedő számára.

Leave a Comment